Changes between Initial Version and Version 2 of Ticket #325


Ignore:
Timestamp:
2013-09-16T03:36:03Z (2 years ago)
Author:
moo
Comment:

I'm not windows/apache expert. I never used them for production

Please ask question in xcache @ google groups. Although the problem raised when you use XCache, it's not a XCache problem. Your target is: find a way to run php in FastCGI mode under windows, I'm not even sure if a solution to this is already there

memcache is for caching data, which is good at what it is for. but won't cache opcode of *.php

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Ticket #325

    • Property Status changed from new to closed
    • Property Resolution changed from to invalid
  • Ticket #325 – Description

    initial v2  
    66
    77Most importantly, I enabled mod_fastcgi-2.4.6-AP22.dll.  mod_fastcgi is working as it should be, and the server is now stable.  However, I check the 3.0.3 Cacher and found the following:
    8 
     8{{{
    99Total:
    1010Slots: 128.00 K         
    1111Size: 60.00 M   
    1212Available: 58.89 M
     13}}}
    1314
    1415----------------------------------
    1516
    1617Specs:
    17 
     18{{{
    1819Windows Server 2008 R2
    1920Duel Quad Core Xeons
     
    2324MySQL 5.5.16
    2425PHP Version 5.4.16
     26}}}
    2527
    2628--------------------------------------------
    2729
    2830Xcache Settings:
    29 
     31{{{
    3032;; this is an example, it won't work unless properly configured into php.ini
    3133[xcache-common]
     
    112114; make sure it's readable (open_basedir is checked) by coverage viewer script
    113115xcache.coveragedump_directory = ""
    114 
     116}}}
    115117----------------------------------------------
    116118
    117119mod_fastcgi settings:
    118 
     120{{{
    119121# Load mod_fcgid
    120122LoadModule fastcgi_module modules/mod_fastcgi.dll
     
    154156FcgidMaxRequestLen 1048576000
    155157</IfModule>
     158}}}
    156159
    157160------------------------------------
    158161
    159162Also tried changing the paths to, same results:
    160 
     163{{{
    161164#Path to php-cgi
    162165FcgidWrapper "c:/xampp/php/php-cgi.exe" .php
     
    167170FcgidInitialEnv TMP "c:\windows\temp"
    168171FcgidInitialEnv windir "c:\windows"
     172}}}
    169173
    170174-----------------------------------
    171175
    172176I did find this under 3.0.3 - Diagnosis:
     177{{{
    173178SAPI Compatibility      Error   CGI is not supported    Use FastCGI or FPM instead
     179}}}
    174180
    175181The Xcache usage seems to be extremely low since enabling mod_fastcgi.  Is this normal ?  If not, please advise.  Thank you.