Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 6 years ago

#160 closed defect (wontfix)

After installing xcache the pages are gone blank :S

Reported by: admin@… Owned by: moo
Priority: critical Milestone: 1.3.0
Component: cacher Version: 1.2.1
Keywords: PHP_5_0_unsupported Cc:
Application: PHP Version: PHP 5.0.4
Other Exts: SAPI: Irrelevant
Probability: Always Blocked By:
Blocking:

Description

Hello.
I just tried to install xcache to my fedora server.Everything went fine untill I changed the settings in php ini and restarted the http server. All pages went blank. Why could that be ? I used the version 1.2.1 and had to disable xcache from php.ini. Could you please help me ?
P.S:I am using plesk in my server maybe that could be the problem.

This my php -v output.
# php -v
PHP 5.0.4 (cli) (built: Nov 8 2005 08:27:12) Copyright (c) 1997-2004 The PHP Group
Zend Engine v2.0.4-dev, Copyright (c) 1998-2004 Zend Technologies

Change History (2)

comment:1 Changed 6 years ago by judas_iscariote

  • Keywords PHP_5_0_unsupported added
  • Probability set to Always
  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from new to closed

This happends because you didnt read the release notes nor the main page, Xcache does not and will never support php 5.0.x , you have to upgrade to any version later than 5,1

comment:2 Changed 6 years ago by moo

sorry, but unlike php 4, php 5.0.x itself is dropped by php.net internally and no one recommend using it, while php 4 is usable with no update support from php.net is dropped

Note: See TracTickets for help on using tickets.