Custom Query (305 matches)

Filters
 
Or
 
  
 
Columns

Show under each result:


Results (16 - 18 of 305)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Ticket Resolution Summary Owner Reporter
#264 fixed xcache fails with hardlinked sources and gallery2 moo Der_Judge
Description

Hi there,

I'm running several servers with Gentoo Linux. Gentoo Linux uses a concept of hardlinking sources of php apps to achieve multiple goals:

  • It saves a lot of diskspace / inodes
  • You can update all instances of this software at the same time
  • The caching of sources with eaccelerator or xcache is more effective, since all identical scripts have to be cache only once
  • Backups are done faster

...

In short: There are many pluses by using this concept, which is why many other people are using this concept besides from Gentoo, too.

On the xcache website is a list of tested applications, including Gallery2. I'm using Gallery2 with xcache and hardlinked sources on my server and I'm encountering the same issue with xcache now which I encountered using eaccelerator:

When xcache is active, on _every_ site that content of the gallery is shown, which first hit the cache. For example: You are running a gallery2 at http://www.example.org/gallery2 , another one at http://www.example.org/gallery2-new and a third one at http://www.example2.org/gallery2 on the same server and xcache is active. Now someone accesses http://www.example.org/gallery2 and afterwards the other ones. This will result in that way, that everyone who visits _any_ of these galleries will see the content of http://www.example.org/gallery2 .

I can provide a root login and a demo if necessary, but I'd like to not post it here. I'm loged in to freenode everyday and my registered username is "Judge" there. A second option to get in contact is to instant message me with AIM - my Screenname is mfcjudge . I Also use Jabber : thejudge@… . Finally, you can write me a email at mailYYYY@… (replace YYYY by current year).

#166 invalid xcache doesn't work - moo kg@…
Description

I get a lot of these errors all the time. Also, server load is very high (~90% cpu), I think it occasionally fails to load the library.

[03-Mar-2008 13:35:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php5/20060613/xcache.so' - /usr/lib/php5/20060613/xcache.so: undefined symbol: xcache_globals in Unknown on line 0

URGENT: I compiled 1.2.1 and it works perfectly with same config, reducing system load to ~30%.

-- Configuration:

# uname -a Linux 2.6.22.1-amd64-smp-06082007-1 #1 SMP Mon Aug 6 17:21:10 CEST 2007 x86_64 GNU/Linux

# php5 -v PHP 5.2.0-8+etch10 (cli) (built: Jan 18 2008 18:32:56) Copyright (c) 1997-2006 The PHP Group Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2006 Zend Technologies

with XCache v1.2.2, Copyright (c) 2005-2007, by mOo

#60 wontfix xcache crashes with php 5.0.4 moo e98cuenc
Description

xcache 1.2.0 makes php 5.0.4, tested with apache2 + mod_php and lighttpd 1.5.0 (trunk) + fastcgi.

Just reload quickly several times the attached file, and after a few times the webserver will crash.

My original version uses the V function several times (and $versions hash tenths of entries) and it works the first time you load the page, but crashes on subsequent loads.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Note: See TracQuery for help on using queries.